Wilt u dat uw voeten er mooi en verzorgd uitzien? Ga eelt, likdoorns, wratten en kalknagels te lijf met Pediwell voetproducten. Pediwell biedt de oplossing om van deze en andere problemen, zoals voetschimmel, blaren en stinkende voeten af te komen. Hieronder vindt u hoogwaardige voetproducten zodat uw klachten snel kunnen worden opgelost. Betalen kan gemakkelijk via iDeal of achteraf nadat u het product hebt ontvangen. Veilig en eenvoudig. Voor 16 uur besteld, morgen in huis!

 • Kalknagelolie
  Kalknagelolie

  Een schimmelnagel, ook wel kalknagel genoemd, is een sterk verdikte nagel met witte en/of geelachtige verkleuringen. Door de verdikking kan de nagel naar binnen groeien en pijn gaan doen.

  € 9,95
 • Voetschimmelpoeder
  Voetschimmelpoeder

  Voetschimmel, ook wel zwemmerseczeem genoemd, is een zeer besmettelijke huidinfectie die veroorzaakt wordt door schimmels. Het is een veel voorkomende en hardnekkige aandoening, die echter goed te verzorgen is.

  € 13,95
 • Spray voor transpirerende voeten
  Spray voor transpirerende voeten

  Transpireren is een natuurlijke reactie om afvalstoffen het lichaam te laten verlaten. Pediwell voetenspray vecht tegen bacteriën die in het zweet voorkomen en een hinderlijke geur veroorzaken.

  € 14,95
 • Zalf voor transpirerende voeten
  Zalf voor transpirerende voeten

  Dit middel maakt uw voeten geurloos, vermindert de transpiratie en doet overtollig eelt verdwijnen. Bespaar uzelf en uw omgeving dit ongenoegen met Pedicare voetzalf!

  € 11,95
 • Likdoornolie
  Likdoornolie

  Een likdoorn is een eeltverdikking op uw voet die is gaan verharden en naar binnen gaan groeien, waarbij de kern van de likdoorn tegen de uiteinden van de zenuwen drukt en soms felle pijn veroorzaakt.

  € 9,95
 • Coolingcrème
  Coolingcrème

  Deze heerlijke verkwikkende crème zorgt voor nieuwe energie, kalmeert de huid en laat het branderige, verhitte en gezwollen gevoel verdwijnen. Pediwell coolingcrème verkoelt en verkwikt.

  € 12,95
 • Wrattenolie
  Wrattenolie

  Wratten zijn besmettelijk en worden veroorzaakt door een virusinfectie. Ze verdwijnen meestal na een paar jaar weer spontaan, maar kunnen soms op vervelende plaatsen zitten waardoor ze pijn veroorzaken.

  € 9,95
 • Voetpoeder
  Voetpoeder

  Ter voorkoming van blaren, huidscheuren en huidslijtage. Pediwell voetpoeder absorbeert vocht waardoor klamme voeten worden voorkomen. Irritaties aan de huid worden tegengegaan, bacteriën kans ontnomen en de huid wordt verkoelt.

  € 12,95
 • Crème voor ontsierende aderen
  Crème voor ontsierende aderen

  Het gebruik van Pediwell crème voor ontsierende aderen heeft een zeer goede invloed op de bloedcirculatie en zal vochtophoping in de huid verminderen. Ook bij branderige en vermoeide voeten brengt de crème verlichting.

  € 19,95
 • 6 delig luxe lederen manicure set
  6 delig luxe lederen manicure set

  Bij onze Pediwell producten hoort ook een goede manicureset. Met deze luxe manicureset kunt u uw voeten en nagels optimaal verzorgen en zult u te allen tijde goed voor de dag komen!

  De 6 delig manicure set in luxe rechthoekige…

  € 10,95
© 2019 - 2024 Pediwell | sitemap | rss